Featured Video Play Icon

Speedlounger introductie

De speedlounger 8.5 is er in 2 versies: een echte lounger en een weekender met een verlengde slaapkooien en interieur.

De Speedlounger is een dagzeiler van een heel ander ras. Loungen wordt zeer serieus genomen door het aanbieden van een volledig uitgeruste, enorme ontspanningscockpit, die het woord ‘vrije tijd’ opnieuw definieert wanneer u geniet van een koude witte wijn en tegelijkertijd planeert met 10 knopen bootsnelheid.

De opmerkelijke lijnen van de romp, het dek en het kajuit zijn gebouwd van zeewaterbestendig aluminium en zullen een reactie oproepen van alle gezichten aan de waterkant, inclusief liefhebbers van klassieke klassieke boten. Het scharnierende zwemplatform geeft de gasten de mogelijkheid om gemakkelijk een verfrissende duik te nemen, tijdens een warme mooie dag met vrienden en familie al dan niet voor anker.
Desalniettemin is er een smaakvol, efficiënt en opmerkelijk ruim interieur in het kajuit en het benedendek voor een overnachting voor 2 personen.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.