classic

Deze klassiek gelijnde 8 persoonssloep, staat garant voor vele uren genieten op het water. Ondanks het stoere aluminium heeft deze sloep toch een klassieke uitstraling. Dat maakt deze sloep toch weer een unieke boot. Aangezien deze boot onderhoudsvrij en zelflozend is blijft er nog meer tijd over om van deze prachtige boot op het water te genieten, zonder de extra lasten. Gewoon varen!

Meer informatie »

classic

titlebar-classic1

titlebar1-850

Deze Alufleet sloep 8.50 Retro is een model reddingssloep uit de jaren dertig dat door Alufleet in een nieuw jasje is gestoken, maar met behoud van de originele details, zoals dubbel gerond en originele klinknagels. De sloep heeft een modern onderwaterschip van een yacht, waardoor de vaareigenschappen ongeevenaard zijn.
Hiermee heeft Alufleet wederom een uniek schip op de kaart gezet. Alufleet maakt er dan ook een Limited Edition van, d.w.z. er zullen slechts 6 van deze bijzondere sloepen gebouwd gaan worden.

Meer informatie »

cat-sloep85retro

titlebar2-850

titlebar1-amsterdamlounger

Speciale uitgave van onze Amstelvlet 5 meter. Verkrijgbaar in alle kleuren en blank aluminium. Aangezien deze boot onderhoudsvrij en zelflozend is blijft er nog meer tijd over om van deze prachtige boot op het water te genieten, zonder de extra lasten. Gewoon varen!

Meer informatie »

amsterdam-lounger

titlebar2-amsterdamlounger

titlebar1-amsterdampusher

Unieke en betaalbare aluminium boot met inboard dieselmotor, die naast de standaard Alufleet kenmerken, zoals onder andere onderhoudsvrij, zelflozend en onzinkbaar, zeer veel ruimte en vaarplezier biedt voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze uiterst stabiele boot is standaard uitgerust met een stuurstand, inboard dieselmotor, tranenplaat bodem, ingebouwde dieseltank en veel opbergruimte.

Meer informatie »

Amsterdam Pusher

titlebar2-amsterdampusher