Sloepen

classic
Deze klassiek gelijnde 8 persoonssloep, staat garant voor vele uren genieten op het water. Ondanks het stoere aluminium heeft deze sloep toch een klassieke uitstraling. Dat maakt deze sloep toch weer een unieke boot. Aangezien deze boot onderhoudsvrij en zelflozend is blijft er nog meer tijd over om van deze prachtige boot op het water te genieten, zonder de extra lasten. Gewoon varen!
Meer informatie »

classic

titlebar-classic1

titlebar1-amsterdamlounger

Speciale uitgave van onze Amstelvlet 5 meter. Verkrijgbaar in alle kleuren en blank aluminium. Aangezien deze boot onderhoudsvrij en zelflozend is blijft er nog meer tijd over om van deze prachtige boot op het water te genieten, zonder de extra lasten. Gewoon varen!

Meer informatie »

amsterdam-lounger

titlebar2-amsterdamlounger

titlebar1-amsterdampusherUnieke en betaalbare aluminium boot met inboard dieselmotor, die naast de standaard Alufleet kenmerken, zoals onder andere onderhoudsvrij, zelflozend en onzinkbaar, zeer veel ruimte en vaarplezier biedt voor een zeer aantrekkelijke prijs. Deze uiterst stabiele boot is standaard uitgerust met een stuurstand, inboard dieselmotor, tranenplaat bodem, ingebouwde dieseltank en veel opbergruimte.

Meer informatie »

Amsterdam Pusher

titlebar2-amsterdampusher