Open console boten

titlebar1-444

Deze kleinste boot uit de classic lijn is geschikt voor vele doeleinden. Wilt u een dagje met uw gezin op pad? Gewoon lekker door Nederland heen touren, of door de grachten van Amsterdam varen? Dan is deze boot helemaal perfect. Gewoon een boot om te varen en verder geen extra zorgen! Dagtochten op het water worden ineens vanuit een totaal andere hoek ervaren. De boot is namelijk zoals al onze boten; onderhoudsvrij, voorzien van een dubbele bodem dus onzinkbaar en zelflozend.

Meer informatie »

444 Open Console boot

titlebar2-444

titlebar1-555

Opvallen terwijl u door de grachten vaart? Dat heeft een positieve betekenis bij Alufleet. De aluminium boot geeft een speciale en stoere uitstraling, en voegt wat aan de boterwereld toe. Dan komt er ook nog bij dat het een onderhoudsvrije boot is. Wij bouwen boten om te varen en te genieten. Omdat aluminium lichter is dan de normale boot gaat deze boot ook sneller dan een andere boot met dezelfde motor.

Meer informatie »

cat-555

titlebar2-555

titlebar1-655

Voor mensen die net iets meer willen. Deze ruime console boot is gebaseerd op onze succesvolle 555 Classic. Hij is een meter langer en dat merk je. De extra ruimte is namelijk besteed aan een zitgedeelte achter de bestuurder. Hoe meer zielen hoe meer vreugde! De pure en stoere uitstraling is nog hetzelfde, de echte Alufleet no-nonsense stijl. Ook deze langere versie is perfect als grachtenboot door het onderhoudsvrije aluminium.

Meer informatie »

cat-655

titlebar2-655

titlebar1-666

Rustig cruisen of knallen over de golven. Door zijn brede bouw in combinatie met een krachtige inboard diesel motor is de Alufleet 666 Inboard Open Tour Classic een echte allrounder. De ingebouwde 300 liter brandstoftank geeft deze boot een uitstekende actieradius. De pure en stoere uitstraling is zoals u van ons gewend bent, No-Nonsense. Uiteraard onderhoudsvrij, zelflozend en onzinkbaar.

Meer informatie »

cat-666

titlebar2-666

titlebar1-777

Het grootste model tot nu toe uit onze Classic-lijn. Voor wie echt de ruimte wil hebben tijdens een mooie tocht. Dankzij zijn fraaie lijnen en aanzienlijke formaat is dit een echte eye-catcher. Dit in combinatie met de uitstekende vaareigenschappen maakt de 777 een waardig topmodel. Natuurlijk heeft deze boot ook weer de vaste kernwaarden waar Alufleet voor staat: onderhoudsvrij, zelflozend en onzinkbaar. Zorgeloos varen en genieten, het hele jaar door.

Meer informatie »

cat-777

titlebar2-777