Custom boten

titlebar1-oranjeboot840Alufleet introduceert de Oranjeboot 8.40 SUV (Sports Utility Vessel). Deze aluminium motorboot is snel (30 knopen), extra wendbaar en ook stabiel bij zwaar weer en op ruw water. Kortom een echte Alufleet, gebouwd om van het varen te genieten!

Meer informatie »

cat-oranjeboot-840

titlebar2-oranjeboot840

titlebar1-amaliaDeze prachtige, snelvarende en zeer ruime open Powerboat wordt geleverd met 4x250pk hightrust Yamaha buitenboordmotor. Deze cruiser is voorzien van 2 slaapplaatsen, een kookunit en een toiletunit. Naast de grote open kuip, heeft hij een ruim zonnedek en een zwemplateau.

Meer informatie »

cat-amalia

titlebar2-amalia

titlebar1-800hybrideOpvallen terwijl u door de grachten vaart, maar ook terwijl u snelvarend over het IJsselmeer gaat. Alufleet heeft inmiddels 30 modellen waarvan deze 800 hybride absoluut een uniek exemplaar is. De Alufleet 800 is gebouwd van het hoogswaardigste aluminium, dus ook weer onderhoudsvrij, zelflozend en onzinkbaar. Nog steeds een
no-nonsense boot, maar met veel luxe aan boord.

Meer informatie »

cat-800-hybride

titlebar2-800hybride

titlebar1-cruiser-classicDeze Alufleet 10.5 Cruiser is stoer, snel, comfortabel en onderhoudsvrij door het gebruik van duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen. Cruisen door Europe over zoet- of zoutwater, deze cuiser laat u genieten in optima forma.

Meer informatie »

cat-cruiser-classic

titlebar2-cruiser-classic