Custom boten

Speed Lounger

Zeilboot in twee gedaantes: een luxe weekender of een brute snelle zeiler. Meer informatie »

 

titlebar1-oranjeboot840
De Oranjeboot 8.40 SUV (Sports Utility Vessel) is een bijzonder ontwerp van Alufleet. Deze aluminium motorboot is snel (30 knopen), extra wendbaar en ook stabiel bij zwaar weer en op ruw water. Meer informatie »
cat-oranjeboot-840

titlebar2-oranjeboot840

titlebar1-amalia
Deze prachtige, snelvarende en zeer ruime open Powerboat wordt geleverd met 4x250pk hightrust Yamaha buitenboordmotor. Deze cruiser is voorzien van 2 slaapplaatsen, een kookunit en een toiletunit. Naast de grote open kuip, heeft hij een ruim zonnedek en een zwemplateau. Meer informatie »
cat-amalia

titlebar2-amalia

titlebar1-800hybride
Opvallen terwijl u door de grachten vaart, maar ook terwijl u snelvarend over het IJsselmeer gaat. Alufleet heeft inmiddels 30 modellen waarvan deze 800 hybride absoluut een uniek exemplaar is vanwege zijn vaareigenschappen en comfort. De Alufleet 800 is gebouwd van hoogwaardig aluminium, onderhoudsvrij, zelflozend en onzinkbaar. Meer informatie »
cat-800-hybride

titlebar2-800hybride

titlebar1-cruiser-classic
Deze Alufleet 10.5 Cruiser is stoer, snel, comfortabel en onderhoudsvrij door het gebruik van duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen. Meer informatie »
cat-cruiser-classic

titlebar2-cruiser-classic